Kenapa Landmark Study Shaklee Penting?

Assalamualaikum,

Geng akak sibuk cerita pasal Landmark Study Shaklee tau. Penting sangat ke? Meh akak nk cerita sket.

Hari ni makan gula sekilo, esok terus dapat kencing manis? Takkan la mcm tu kan. Orang yang didiagnosis ada diabetes kebiasaannya adalah kesan daripada  lifestyle yg bertahun-tahun suka makan2 atau minum yang manis2. Tambahan pula faktor keturunan. Penyakit-penyakit lain pun begitu, ia trigger disebabkan faktor cara hidup kita termasuk corak pemakanan.

Begitu juga la dengan amalan pengambilan supplemen, kesannya bukan makan hari ni esok sembuh segala penyakit. Oleh sebab tu, landmark study shaklee menjalankan ujikaji terhadap sampel yg telah mengamalkan shaklee selama 20tahun bagi membuktikan keberkesanan supplemen shaklee dalam memberi kesan hidup yang lebih sihat.


Jadi, jangan kata "eh, dia makan shaklee pun sakit gak? " .orang tu baru makan setahun 2, plus everything is from Allah.

Tapi, kalau anda nak umur pencen anda seperti orang muda belia, sila la konsisten shaklee. :-)

#tsunamishaklee #lifeamazing #landmarkstudy #shakleeeffects


Comments

  1. Ha ah...x kan ada y makan guna sekilo terus kena kencing manis...smuanya makan masa berpuluh tahun...betul jugak kan

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

10 Cara Mudah, Murah dan Berkesan Atasi Liang Kulit Terbuka agar Wajah anda Tidak Seperti Kulit Limau

Berbaloikah Menghabiskan Duit dan Masa di The Shore Oceanarium Melaka?

Tips Menyimpan Sayur Agar Tahan Segar Lebih Lama dan Tiada Pembaziran