Ibu Berpantang Ambil Set Berpantang untuk Tambah Susu dan Tenaga, Tapi Dapat Bonus Lain

 Assalamualaikum,

Entry kali ni nak bercerita kisah ibu-ibu berpantang yang ambil set berpantang Shaklee. Kalau nak tau lebih lanjut tentang set ini, boleh baca entry di sini.

Alkisahnya, ibu-ibu berpantang ni ambil set berpantang Shaklee ni sebab nak membanyakkan hasil susu dan juga nak tambah tenaga. Ibu lepas melahirkan memang sangat letih, memang perlukan supplemen untuk membantu memberi tenaga. Tetapi, mereka bukan sahaja dapat menyimpan stok EBM sampai tak muat freezer, bertenaga malahan mendapat bonus yang disangka-sangka iaitu kulit jadi cantik dan semakin cerah, ada yang sebelum ni gastrik terus hilang masalah gastriknya.

ESP merupakan salah satu produk Shaklee yang telah menjalani ujian klinikal bagi memastikan keberkesanannya. Ia memang telah terbukti berkesan melalui testimoni-testimoni positif daripada pengguna-pengguna ESP.

Fakta Tentang ESP

1. ESP merupakan sumber protein yang mengandungi 9 asid amino perlu (essential acid amino) yang tidak mampu dihasilkan oleh badan, tetapi hanya melalui makanan sahaja.

2. ESP diproses dengan suhu rendah agar kandungan proteinnya tidak rosak. Proses memasak akan mengurangkan sehingga 50% kualiti protein tu. Protein yang dimasak juga sukar dicerna dan ia mungkin mengakibatkan penyakit seperti alahan, dan auto imun.

3. Satu tin ESP dihasilkan daripada 30kg soya non GMO. Kebanyakan produk soya di pasaran belum tentu terjamin soya non GMO. GMO (genetically modified organisme) bermakna sesuatu tumbuhan itu terdedah kepada tindakbalas bahan kimia untuk menjadikan hasil seperti biah yang lebih besar, lebih banyak atau tiada serangga. ESP selamat daripada tindakbalas ni.

4. ESP tiada kolestrol kerana ia adalah protein daripada tumbuhan.
5. ESP lebih mudah diserap oleh badan. Sebab tu esp berkesan.

Testimoni Kulit Cantik dengan ESPMari kita lihat testimoni yang ada. Di bawah ini adalah testimoni kulit cantik dengan ESP.


Testimoni Atasi Gastrik dengan ESP

Bagi penghidap gastrik pula, ESP juga telah membantu mereka mengatasi masalah gastrik mereka.


Untuk dapatkan ESP ni pada harga promosi ni boleh hubungi saya.

Juhaina binti Mohamad
Shaklee independent distributor (1066975)
013-293 2464

COD : Krubong, Malim, Ayer Keroh, Durian Tunggal,Melaka tengah, alor gajah
Penghantaran : seluruh MalaysiaComments

Popular posts from this blog

Berbaloikah Menghabiskan Duit dan Masa di The Shore Oceanarium Melaka?

Percutian Keluarga di Lotus Desaru Beach Resort yang Menyeronokkan

Tips Menyimpan Sayur Agar Tahan Segar Lebih Lama dan Tiada Pembaziran