Pengedar Shaklee Kawasan Krubong Melaka

Assalamualaikum semua,

Saya Juhaina Mohamad adalah pengedar Shaklee di Melaka dengan ID Shaklee saya 1066975.


Menyorot kembali penglibatan saya dalam bisnes Shaklee ni sebenarnya dah nak masuk 3 tahun. Saya bermula dengan membeli produk shaklee iaitu mealshakes dan ostematrix. Mealshakes saya beli untuk anak sulung saya Ammar yang agak cerewet makan masa tu, ostematrix untuk saya yang pregnant anak ketiga. Kedua-duanya beli daripada orang yang berbeza.
Tetapi saya mendaftar shaklee dengan orang lain iaitu ex roomate tempat kerja sekarang. Zaman bujang sekejap. Tu yang namanya rezeki dia, saya pilih dia untuk jadi mak shaklee saya. Mak shaklee saya namanya Hasyireen. Seorang yang comel, bergaya, komited, dan kuat semangat ( puji takde udang di sebalik mi tau).

Saya 'confident' sangat yang produk shaklee yang saya amalkan adalah berkualiti dan berkesan. Kalau tak berkesan bukan salah produk tetapi salah diri sendiri yang tak berdisiplin makan supplemen. Jadi, saya harap sangat anda semua pun merasai kebaikan supplemen shaklee yang dapat membantu kita untuk sihat. Kalau anda nak jadikan Shaklee sebagai kerjaya pun boleh tau.

Saya kongsikan bukti-bukti bergambar hasil-hasil penyelidikan saintis hebat yang menunjukkan Shaklee memang terbaik.


Orang-orang Melaka, terutama di kawasan Melaka tengah , lebih spesifik lagi orang Krubong boleh hubungi saya untuk dapatkan produk Shaklee yang hebat. Saya akan berikan konsultasi yang terbaik agar anda merasai kesannya dan kebaikannya. Kalau nak join jadi bisnes partner saya pun tersangatlah dialu-alukan.
Juhaina binti Mohammad
Shaklee independent distributor (1066975)
013-293 2464
COD : Krubong, Malim, Ayer Keroh, Durian Tunggal,Melaka tengah, alor gajah
Penghantaran : seluruh Malaysia





Comments

  1. Krubong kawasan perumahan yang mendamaikan. Hampir terbeli rumah di sana...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul mendamaikan... sekarang makin.pesat juga krubonh. Banyak lagi perumahan dibangunkan.

      Delete
    2. Betul mendamaikan... sekarang makin.pesat juga krubonh. Banyak lagi perumahan dibangunkan.

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

10 Cara Mudah, Murah dan Berkesan Atasi Liang Kulit Terbuka agar Wajah anda Tidak Seperti Kulit Limau

Berbaloikah Menghabiskan Duit dan Masa di The Shore Oceanarium Melaka?

Tips Menyimpan Sayur Agar Tahan Segar Lebih Lama dan Tiada Pembaziran