Friday, 9 December 2016

Kenapa Kita Perlu Mulakan Bisnes Online Sekarang?

Kenapa Kita Perlu Mulakan Bisnes Online?
============================

Buka je fb, sana sini kawan2 kita berniaga. Iklan yg lalu di wall kita nk sama banyak dengan status kawan2 kita. Buka ig, gambar produk macam2 ada. Taip je masalah pape kat google, melawat blog info, hujung2 ayat penyelesaiannya adalah beli produk. Betul tak akak cakap ni? Setuju tak?

Bisnes online ni tumbuh bagai cendawan selepas hujan. Kenapa kita perlu mulakan bisnes online ni?
🏡nak buka kedai maya tak perlu modal yang yang besar. Ada smartphone dan boleh akses internet. Ok dah. Pilih bisnes yang tidak perlukan modal besar. Contohnya bisnes Shaklee. Nak jadi distributor cuma RM79.8 seumur hidup.

👬👭 Ramai orang memilih untuk membeli secara online. Tak kira orang bekerja atau surirumah sekalipun, suka shopping online je kerana lebih mudah.

🏧Ekonomi skrg tak menentu, setiap keluarga perlu ada side income untuk menampung keperluan hidup dan juga pelaburan masa hadapan. Salah satu side income terbaik adalah bisnes online.

📦⚒banyak apps dan tools yang memudahkan urusan bisnes online kita. Antaranya FB, IG, blog, dan lain2.

Alhamdulillah akk dah pilih satu platform bisnes online akk. Kalau korang nk join team akk, sangat dialu2kan.

"Bersama kita menjana ekonomi ummah dengan bisnes online"

Juhaina 013 292 2464

#tsunamishaklee
#2wave
#pts2
#lifeamazing


No comments:

Post a Comment