Bisnes Paling Kurang Risiko dan Menguntungkan

Assalamualaikum,
Tetiba teringat pesanan ahmad Maslan supaya rakyat Malaysia ni perlu buat 2 atau 3 kerja sekarang ni. Mungkin ramai memandang sinis dengan kata-kata beliau, tetapi itulah hakikatnya. Keadaan ekonomi Malaysia sekarang memang menghimpit rakyatnya, terutama bagi mereka yang duduk di bandar. Mempunyai kerja sampingan lain untuk menambah pendapatan keluarga adalah sesuatu yang perlu.

Antara kerja sampingan yang boleh dilakukan adalah berniaga. Bagi yang masih baru nak berjinak dengan perniagaan, perlu memilih perniagaan yang kurang risiko,  tidak memerlukan modal yang besar dan yang pastinya menguntungkan. Kalau nak tahu, bisnes Shaklee sangat menepati ciri-ciri itu.

BISNES SHAKLEE MENGUNTUNGKAN DAN KURANG RISIKO

Kenapa saya katakan bisnes Shaklee ni menguntungkan dan kurang risiko?
1.  Yuran pendaftaran hanya rm68.90 untuk seumur hidup. Itulah dikira sebagai modal.

2. Setelah menjadi pengedar Shaklee, kita layak membeli produk dengan harga ahli. Kemudian kita boleh menjualnya dengan keuntungan 30% daripada harga ahli kepada pelanggan.

3. Boleh menggunakan medium internet seperti Facebook, instagram, blog dan sebagainya untuk melakukan pemasaran. Zaman siber sekarang ni orang menggunakan internet je nak beli barang. Jadi, kita perlu manfaatkan kelebihan itu. Tak perlu kita keluar rumah untuk bercerita tentang produk kita.

4. Untuk membeli barang dan menghantarnya kepada pelanggan pun, kita beruntung kerana Shaklee mempunyai sistem pembelian online yang canggih dan dipercayai iaitu www.shaklee2u.com.my  . Tinggal klik-klik nanti barang boleh sampai ke pelanggan kita. Tapi, pastikan pelanggan sudah membuat bayaran ke akaun kita barulah kita buat belian di sistem Shaklee.

5. Kita akan mendapat bonus berdasarkan jualan kita setiap bulan. Kita boleh tentukan seberapa banyak bonus yang kita mahu dengan berusaha sesuai dengan kemahuan kita. Bisnes Shaklee adalah bisnes yang sebenar, bukan goyang kaki je duit masuk berkepuk dalam akaun. Ramai surirumah berjaya mendapat pendapatan 4, 5, 6 angka sebulan.

6. Jika korang mendaftar Shaklee dengan saya, saya akan masukkan korang ke dalam kumpulan sokongan yang sangat membantu. Korang pasti akan  teruja dengan kumpulan kami ni. Bahan-bahan untuk iklan dan pemasaran seperti testimoni produk, poster-poster semua dah tersedia. Tinggal nak guna je.

Ok, sebenarnya ada banyak lagi kelebihan bisnes Shaklee ni. Kalau korang ingin tahu lebih lanjut, jangan segan untuk bertanya saya.

Juhaina
013 292 2464
Jom kita sesama berjaya dengan bisnes Shaklee.

Comments

Popular posts from this blog

Berbaloikah Menghabiskan Duit dan Masa di The Shore Oceanarium Melaka?

Percutian Keluarga di Lotus Desaru Beach Resort yang Menyeronokkan

Tips Menyimpan Sayur Agar Tahan Segar Lebih Lama dan Tiada Pembaziran